Jäsentoimintaa kevät 2023

Oulun sukututkimusseura ry 50 vuotta – juhlavuoden tapahtumia

La 25.2.2023 klo 13 Vuosikokous De Gamlas Hem, Kirkkokatu 54, Oulu. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Tilaisuudessa julkaistaan myös kirjoituskilpailun voittajat sekä jaetaan juhlavuoteen liittyvät huomionosoitukset. Vuosikokous on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille – ilmoittautumislomake. Kokouksesta lähetetään jäsenille vielä erillinen ennakkoilmoittautumispyyntö. Kahvitarjoilu.

Valtakunnalliset sukututkimuspäivät on Suomen suurin sukututkijoiden koulutustapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran Espoossa vuonna 1978. Seuraavan kerran järjestyksessään 45. valtakunnallisille sukututkimuspäiville eli Suku 2023 -tapahtumaan kokoonnutaan Ouluun viikonloppuna la-su 25.-26.3.2023. Tapahtuman paikkana on Oulu-opiston Pohjankartanon koulu (Suvantokatu 1, 90140 Oulu). Tapahtumaan, esitelmäohjelmaan ja näyttelyyn osallistuminen on maksutonta.

Suomen Sukututkimusseuran organisoiman Suku 2023 -tapahtuman teema on ”Muuttoliikkeitä yli rajojen”. Muuttoa tarkastellaan viidestä maantieteellisestä näkökulmasta: Tornionlaakso, Kuola, Saamenmaa, Ruija ja Finnmark sekä Itä-Karjala. Esitelmien lisäksi tapahtuman ohjelmassa on perinteiseen tapaan myös sukututkimusaiheinen näyttely, jossa eri tahot voivat esitellä toimintaansa, sekä lauantaina avajaistilaisuus ja illallinen. Lue lisää täältä.

Kesäretki jäsenille heinäkuun alussa. Vuoden muu toiminta tarkentuu tammi-helmikuussa.

Kategoria(t): Jäsentoimintaa, Näyttelyjä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.