Jäsentoimintaa 2020

• kaikki kevään tapahtumat on peruttu koronapandemian vuoksi
  • myös syksyn tapahtumat on peruttu koronan vuoksi (suuri osa jäsenistöämme on riskiryhmää)
  • suunnitelmissa vuodelle 2021
      • esitelmä pyöveleistä / Mikko Moilanen
      • geneettisen sukututkimuksen perusteet -viikonloppukurssi, 4 tuntia per päivä / Sari Karjalainen ja Jaana Lukkari
      • kesäretki jäsenille heinäkuussa
      • esitelmä Seitsemän veljeksen sota – pioneeriveljekset Utajärveltä Suomea puolustamassa / Ritva Keranto

Pe 18.9.2020 Hallituksen sähköpostikokous. Syksyn 2020 toiminta ja muut ajankohtaiset asiat.

Su 22.3.2020 Hallituksen sähköpostikokous. Järjestäytyminen ja muut ajankohtaiset asiat.

La 22.2.2020 klo 11 Vuosikokous Kempeleessä Pirilän Tuulia-salissa, Piriläntie 145. Vuosikokouskutsu oli viimeisimmässä lehdessämme. Kahvitarjoilu.

Ke 22.1.2020 klo 17 Hallituksen kokous, Oulu. Vuosikokouksen valmistelua.

Huom! Jos osoitteesi/sähköpostiosoitteesi muuttuu, lähetä tiedot jasensihteeri (at) oulunsukututkimusseura.fi Pidä myös huoli ettei sähköpostilaatikkosi täyty, silloin tiedotteet eivät mene perille.

Syksyn 2019 tapahtumat löydät tästä.

Kategoria(t): Jäsentoimintaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.