Yhdistys

Oulun Sukututkimusseura ry on pohjoissuomalainen kulttuuriyhdistys, joka edistää suku- ja henkilöhistoriantutkimusta. Perustettu vuonna 1973. Seura toimii yhdyssiteenä sukututkijoiden välillä.

Valtaosa jäsenistöstä on Oulun ja Lapin lääneistä, mutta yhdistykseen kuuluu myös muualla Suomessa ja ulkomailla asuvia sukututkijoita.

Jäsenmäärä 381 (30.3.2017). Jäsenmaksu 20 eur/vuosi (ainaisjäsen 200 eur) – jäseneksi voit liittyä täällä.

Tilinumero OP Utajärvi FI52 5490 0720 1341 27

Toimintaa

• jäsentapahtumat, joissa pidetään esitelmiä ja alustuksia
  • neuvontatilaisuuksia, joissa etsitään yhdessä ratkaisuja pulmakysymyksiin
  • keväisin ja/tai syksyisin jäsenet voivat osallistua seuran järjestämille retkille
  • sukututkimuspäiviä, jotka valottavat tutkimusta laajemmasta näkökulmasta, järjestetään yhdessä muiden tahojen kanssa
  • sähköisen sukututkimusmateriaalin kartuttaminen jäsenten käyttöön
  • seuralla on käsikirjasto Kansallisarkiston Oulun toimipaikassa

Toiminnasta ja jäsentapahtumista tiedotetaan etupäässä sähköpostilla ja yhdistyksen internet-sivuilla – näiden lisäksi kahdesti vuodessa jaettavalla jäsenkirjeellä sekä Oulun sukututkija-lehdessä.

Jäsenrekisteriseloste täällä.

oss_logo