Uudet kotisivut rakenteilla

Oulun sukututkimusseura ry:n uudet sivut ovat työn alla. Täydennetään aina kun ehditään…

Kategoria(t): Kotisivut. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta kohteessa Uudet kotisivut rakenteilla

1. Maire Kangas-Meriläinen sanoo:

Hienot uudet kotisivut!
    Mistähän saisin salasanan jäsensivulle?

• Solja sanoo:

Hei Maire! Jäsenistölle lähetetyssä sähköpostiviestissä mainittiin, että salasana lähetetään erillisessä viestissä. Eli tulee ihan pikapuoliin 🙂 Koetan vielä saada lisää aineistoa luettavaksenne. Sillä välin voi tutustua Artikkelihakemistoon http://www.oulunsukututkimusseura.fi/oulun-sukututkija-lehti/lehtihakemisto/, johon olen tallentanut 100 ensimmäisen lehtiartikkelin tiedot. Hakemistoa voi lajitella otsikkokenttiä klikkaamalla. Myös ko. sivun Etsi-kenttää voi kokeilla – se on aika näppärä, vaikka itse sanonkin.

2. Maire Kangas-Meriläinen sanoo:

Kiitos Solja! Niinhän siellä lukeekin, olin vaan niin innokas, että jäi ko. rivi lukematta.
    Hyvää syksyä. TV. Maire

• Solja sanoo:

Salasanat on nyt lähetetty jäsenille. Jos olet seuran jäsen etkä ole saanut sähköpostia, otapa yhteyttä.

3. Juhani Uhlgren sanoo:

Hieno juttu digi muotoisena

• Solja sanoo:

Eikö olekin mielenkiintoista luettavaa, nämä jutut ei juuri vanhene. Lisään lehtiaineistoa taas tuonnempana kun ehdin.

Kommentointi on suljettu.